Blog

Welkom op MagiMaan’s blog.
Hier vind je interessante en relevante informatie over prematuriteit, de NICU en neonatologie.
Ook vind je blogs over de producten in de webshop voor prematuur, dysmatuur en jonge kinderen en tevens producten voor papa en mama.

Alle producten in de webshop zijn gemaakt van duurzame en/of natuurlijke producten. Ook schrijf ik hier af en toe ervaringsverhalen van mijzelf.

Mis je een onderwerp en zou je hier graag iets meer over willen weten? Laat het me weten in de comments of stuur een mailtje naar info@magimaan.nl

Feestdagen Cadeautips

Feestdagen Cadeautips

De feestdagen komen er weer aan en overal om je heen zie je de sinterklaas en kerst versieringen en cadeaus liggen. Wanneer je kindje in het ziekenhuis ligt of net thuis is gekomen uit het ziekenhuis, gaan de zorgen gewoon door. Feestdagen of niet. Cadeaus zijn dan...

Lees meer
Wat is de NICU?

Wat is de NICU?

Neonatale intensive care unit. De IC voor baby’s. Prematuur, dysmatuur en ziekgeboren kindjes verblijven vaak na de geboorte een tijdje op de NICU in een couveuse of een warmtebedje. Wat kun je allemaal verwachten als ouders?

Lees meer
Mijn bevalling (deel 1)

Mijn bevalling (deel 1)

Tijdens 27 weken zwangerschap komen we erachter dat onze dochter een afwijking heeft op urologisch gebied en worden we doorverwezen naar het Radboud.

Lees meer