Verzenden en levertijd

Bestellingen die worden geplaatst voor 14:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. 

Je hebt je bestelling dus over het algemeen binnen 2 werkdagen in huis. Mocht je bestelling door ons vertraging op lopen, dan stellen we je hier direct van op de hoogte. Wil je je bestelling op een andere dag laten bezorgen, laat dit dat weten tijdens het bestelproces. 

Als je pakketje onderweg is, ontvang je een track-and-trace code via de mail. Als je een account hebt aangemaakt, vind je je track-and-trace ook terug op je account pagina. Pakketjes die door de brievenbus passen, hebben niet altijd een track-and-trace code.

PostNL bezorgt je pakket doorgaans de dag na verzending, alleen op zondag en op feestdagen worden geen pakketjes bezorgd. Ook naar België bezorgt PostNL vaak binnen 2 werkdagen.

Mocht je iets vergeten zijn, of heb je haast, is mogelijk een mailtje te sturen om te kijken wat de opties zijn. Ook wanneer je een pakketje wilt laten samenstellen, neem dan contact op via de mail voor de mogelijkheden. 

Verzendkosten

Binnen Nederland geldt:

– Voor bestellingen tot €120- bedragen de verzendkosten €4,99
– Voor bestelling vanaf €120,- worden geen verzendkosten berekend

Naar Belgie
– Voor bestellingen tot €150,- bedragen de verzendkosten €8,95
– Voor bestelling vanaf €150,- worden geen verzendkosten berekend 

Buiten de Benelux
– Voor bestellingen buiten de Benelux zijn de verzendkosten afhankelijk van het gekozen land.
– Bestellingen buiten de Benelux worden verzonden met DPD, DHL of PostNL, afhankelijk van de kosten.

Afhalen:

Als je liever je bestelling zelf af komt halen in Almelo is dit ook mogelijk op verzoek. Vink dit aan binnen het bestelproces, dan nemen wij contact met je op om iets af te spreken. Dit is uiteraard gratis!