Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent of er is iets met uw product, kunt u uw product(en) retourneren tot 14 dagen na ontvangst van de producten. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer u producten retourneert, vragen wij u dit aan te geven middels een e-mailbericht naar info@magimaan.nl, het liefst met opgaaf van reden voor retournatie, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Voor de volledigheid vragen wij het factuurnummer bij te voegen. U mag uw product(en) terugsturen naar MagiMaan, De Roerdomp 37, 7609 WB Almelo. Wanneer u uw producten binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, krijgt u het volledige bedrag (min kosten retourzending) terugbetaald.

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, tenzij de producten vallen onder hygiene producten. Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@magimaan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsformulier zie hier

Er zijn een aantal producten welke niet onder het herroepingsrecht vallen.

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, zoals eten, verzorgingsproducten of bloemen.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. De verzegeling mag je na de levering niet verbreken anders heb je geen recht op bedenktijd meer.