Ons verhaal

Samen met mijn man heb ik drie jonge kinderen. Onze jongste is prematuur geboren met zeldzame aangeboren afwijkingen. We hebben een aantal maanden in het ziekenhuis/Ronald McDonald huis doorgebracht en thuis nog enige tijd doorgebracht met sondevoeding met hulp van de kinderthuiszorg.

Nadat de rust was wedergekeerd in ons huis (voor zover dat gebeurt met jonge kinderen), ging ik bij mezelf na of de geboorteproblemen van onze dochter mede te maken zouden hebben met voeding en producten in ons dagelijks leven.

Je wereld staat al op de kop bij de geboorte van een kindje, laat staan bij een zorgenkindje. Wanneer je druk in de weer bent, thuis of in het ziekenhuis, is het prettig om niet allerlei winkels af te hoeven struinen naar de producten die je de eerste paar maanden goed kunt gebruiken en die ook nog eens veilig zijn voor je kindje en jezelf. Voor onze dochter vond ik het bijvoorbeeld lastig om aan (fijne, betaalbare) prematuur- en wikkelkleertjes komen. Deze waren echt noodzakelijk vanwege haar sondevoeding. Daarom wilde ik een webshop creëren waar ouders de eerste praktische producten op een site kunnen bestellen zonder al te veel rompslomp. Producten waar ik de eerste tijd behoefte aan heb gehad. Niet alleen ik, maar ook onze andere kinderen en mijn partner.

In deze webshop vind je duurzame en fijne producten voor baby, ouders en broertjes/zusjes, zoals kleding, flesjes, spenen, lichaamsverzorging, draagdoeken, buideltops, couveuseknuffels, boekjes, speelgoed, dekens, tassen, wasbare verzorgingsproducten. Ook wil ik wat ‘survival kits’ samenstellen voor ouders met baby’s/kinderen in het ziekenhuis met producten die praktisch en veilig zijn, maar ook ontspanning bieden en kunnen helpen kinderen meer duidelijkheid en troost te bieden in een spannende tijd.

Daarom MagiMaan, een webshop voor ouders en (prematuur geboren) jonge kinderen is ontstaan uit een persoonlijke zoektocht naar duurzame, troepvrije en praktische producten voor kind/ouder.